Εκπληκτικές Προσφορές για το σκύλο, τη γάτα

Πληροφορίες - Faqs • Χρήσιμα Links

  Σχετικά με Εμάς
  Όροι Χρήσης
  Συχνές Ερωτήσεις
  Όλα τα e-shops ρούχων
  Εκπτωτικά Κουπόνια


  GrabitApp
 • Συχνές Ερωτήσεις

  Τι είναι το ζώα.gr ;

  Το ζώα.gr είναι ένα aggregator site για τα κατοικίδια, μια σελίδα που συγκεντρώνει όλα τα προϊόντα για σκύλους, γλατες, ψάρια, πτηνά κτλ από όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα petshop. Τα προϊόντα tvn katoikidivn, έχουν κατηγοριοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να περιηγηθείτε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα από όλα petshops. Μπορείτε να τα συγκρίνετε και να επιλέξετε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο. Μπορείτε τέλος να περιηγηθείτε και να βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν σε μία μόνο σελίδα παίρνοντας πληροφορίες από εκατοντάδες ηλεκτορνικά καταστήματα petshop. Επιπλέον, μπορείτε να τα αναζητήσετε με την μάρκα που σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα.

  Αγοράζω το προϊόν κατευθείαν από το ζώα.gr ;

  Όχι. Η αγορά δεν γίνεται κατευθείαν από το ζώα.gr αλλά από το ηλεκτρονικό κατάστημα που παρουσιάζει το προϊόν στο ζώα.gr και στο οποίο κατευθύνεστε αφού κάνετε click στο προϊόν που σας ενδιαφέρει μέσα από το ζώα.gr. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Εάν πχ. θέλετε να αγοράσετε ένα προϊόν που σας ενδιαφέρει και πατήσετε για περισσότερες πληροφορίες, τότε θα μεταφερθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και από εκεί θα κάνετε την αγορά σας.

  Ένα προϊόν που εμφανίζεται στην σελίδα σας δεν είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή έχει διαφορετική τιμή από αυτή που εμφανίζεται στο ζώα.gr.

  Η βάση δεδομένων μας με όλα τα προϊόντα από όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα petshop, ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ίσως, στο ενδιάμεσο διάστημα μέχρι να πραγματοποιηθεί η επόμενη ενημέρωση της βάσης με όλα τα στοιχεία των νέων προϊόντων, οι αλλαγές στις τιμές και στην διαθεσιμότητα των προϊόντων, να έχει πραγματοποιηθεί αλλαγή από το εκάστοτε ηλεκτρονικό κατάστημα.

ζώα.gr
Powered by ζώα.gr